Followers

Monday, 2 April 2012

asegmen blogwalking sambil tambah followers oleh cik lisa

assalammualaikum dan hai kawan-kawan semua

hari ni satu lagi segmen yang berjaya menarik perhatian saya
segmen blogwalking sambil tambah followers oleh CIK LISA


kepada kawan-kawan yang lain jom la kita join segmen ni sama-sama
kita tak kan rugi apa-apa pun
malah lagi untung tau
untung sebab ape?
sebab followers kita akan bertambah
betul tak tipu
kalau tak percaya try la join segmen ni dulu 


sudi-sudi la baca dan tinggalkan komen anda disini takpun like je da kira okeyy

Comments
14 Comments

14 respon dan komen peminat :):

  1. ice singgah..^^ jemput ke blog ye..
    http://putryicetha.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-tambah-followers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah sini dan jemput ke blog kamu :)

      done balas kunjungan ^^

      Delete
  2. hi awak. terima kasih sudi join. terharu lisa. ni list blogger yang join.
    http://lisathemell.blogspot.com/p/blogger-yang-join-segmen.html
    happy bw, lisa follow awak! awak dah follow lisa ke belum? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai :) saya da follow da . group 8 no 2 --> samiahselamat

      Delete
  3. siggah bw dri segmen same:) salam sahabat blogger:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai hai . terima kasih sudi singgah sini :)

      Delete
  4. dari segmen yg same

    http://azrieyx.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini :D kite dari segmen yang sama . hihi . done follow you . Follow me back yaa .

    http://hafizabasiruddin.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwaling-tambah-follower-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai rakan sama segmen :) done follow you dear ^^

      Delete
  6. singgah blog biru lembut ni:)
    jemputlah singgah blog saye same yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah ke sini :)

      nanti saya bw ke blog awak yea comel ^^

      Delete

terima kasih kerana meninggalkan komen yang menarik disini :)