Followers

Friday, 17 February 2012

Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

assalammualaikum dan hai semua

hari ni nak join lagi satu segmen
segmen nak tambah follower maklum la saya kan blogger baru je
follower pun ta bape ramai
hope dengan join segmen ni follower saya akan bertambah
insyaAllah

meh la ramai-ramai join segmen ni kita tambah follower sama-sama
ta rugi ape'' pun bukan kena bayar tol ke cukai perkhidmatan ke ape ke 
 betul tak ? sape setuju ? kalau setuju join la segmen menarik ni


sudi-sudi la baca dan tinggalkan komen anda disini takpun like je da kira okeyy

Comments
45 Comments

45 respon dan komen peminat :):

  1. muja follow lah,, hehe,, tq for visitng my blog tau

    http://mujadafewa.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ follow blog ni :) lepas ni rajin-rajin la singgah sini :)

      Delete
  2. hai..lezza jelajah blog. thanks sebab sudi join. lezza dah lama follow blog ni (gambar hanamichi warna merah). happy blogging ya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai :) u're most welcome .. TQ sudi jelajah blog yang ta seberapa ni :) lepas ni singgah la lagi .. jgn rasa jemu untuk melawat ke sini lagi yea :)

      Delete
  3. singgah dari blog yg sama.. dah follow pun :)

    http://rashoasis.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sudi singgah sini :) done follow blog bakal seorang doktor :) good luck ^_^

      Delete
  4. Singgah dari segmen yg same.
    Follow awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. done ziarah dan follow awak juga :) TQVM sudi singgah sini :) moga follower kita semakin bertambah ^_^v

      Delete
  5. datang follow sini
    http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  6. dtg dr segmen yg sama. dah pengsan kat sini.salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah sini.ramai sangat follower tuh y pengsa tuh .. HUHUHU,salam perkenalan juga :)

      Delete
  7. hye hye..kite datang dari segmen yang sama..singgah n follow sekali lah...

    http://sukedukeblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. datang dr segmen leeza .. follow sini

    ReplyDelete
  9. Dari segmen sama..
    Salam perkenalan..:)

    Jom singgah sini..
    http://gumoks.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. http://kontemporarigurl.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html follow..dari segmen y sama.. salam perkenalan.. ^^

    ReplyDelete
  11. singgah & follow dr segmen yg sama
    follow sini :)

    http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  12. jalan melawat awak. ada sales !! http://twynzshophouse.blogspot.com/

    jgn lupa g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. done singgah kedai kamu dan jadi customer ^_^v

      Delete
  13. datang folo dari segmen yang sama
    .................................
    salam ukhwah
    .................................

    ReplyDelete
  14. salam syg dr cik buaya :)

    singgah n follow dr segmen sama :)

    http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQVM cik buaya

      semoga follower kita bertambah :)

      Delete
  15. Singgah sini...

    Salam Perkenalan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow ! blog yang menarik la .. terus kan berblogging dengan gembira :)

      Delete
  16. dr segmen yg same..done follow u..^_^

    http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done balas kunjugan dan follow kamu .. TQVM yea darl :)

      Delete
  17. http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/03/segment-tambah-follower-sampai-pengsan.html


    singgah sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. bakal seorang doktor yang cool ..

      TQ for visiting my blog :)

      Delete
  18. from the same segmen...
    here 4 blogwalking n done follow u.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank for the visiting :)
      done visit n follow u back .

      Delete
  19. saya sudah follow blog adik.. tlg follow akak pula ye .. dari segmen yg sama jugak ..thanks

    http://fazlinakhalina.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done visit n follow u back ..
      tq for the visiting lain kali singgah la lagi :)

      Delete
  20. salam..jemput singgah blog saya..
    http://arielzafwan.blogspot.in/

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam .. thank jemput saya ke blog awak yang menarik ..

      Delete
  21. salam~
    singgah dr segmen yg sama..

    Cik Fiza Follow cnie.
    Jum ke blog Cik Fiza pulak. ^^

    LINK :: http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    Btw, hepy blogging ya ! :D

    ReplyDelete
  22. hehehhee... singgh sini.. done follow awak.. kalau sudi.. mai la ke blog saya ye.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :)

      done singgah ke blog awak .

      Delete
  23. follow sni dr segmen yg sama :)
    jemput datang :D

    http://wawasy.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete

terima kasih kerana meninggalkan komen yang menarik disini :)